Cercar
image

Consultoria estratègica i assessoria diferencial.
RGPD – Formació i serveis de protecció de dades

Som un equip de professionals que ens dediquem a crear valor.

La nostra activitat implica la cerca de solucions noves als problemes individuals de cada client. Des de PYME SOLUTIONS 365 oferim serveis professionals d’assessorament econòmic i financer, amb l’objectiu de contribuir a la millora i optimització de la gestió empresarial dels nostres clients, i donar el suport necessari per a obtenir el màxim partit dels seus recursos. La nostra finalitat és acompanyar-los en la implementació de les solucions òptimes per als problemes de les empreses.

El nostre mètode de treball té com a objectiu donar resposta a les necessitats dels nostres clients des de la proximitat, tenint en compte la disponibilitat de recursos en cada cas. És per això que dividim en sectors la nostra oferta de serveis diferenciades per a pimes, emprenedors i autònoms. Partirem d’una reunió inicial en la qual puguem identificar les necessitats que originen la sol·licitud de col·laboració professional, i obtenir la informació necessària a partir de la qual elaborarem una oferta personalitzada de prestació de serveis. La nostra filosofia es basa en el treball en equip. Aportem els nostres coneixements especialitzats per a fer costat a l’estructura organitzativa del teu negoci, per a la millora dels resultats i de la gestió econòmica i financera. El nostre mètode de treball té com a objectiu donar resposta a les necessitats dels nostres clients des de la proximitat, tenint en compte la disponibilitat de recursos en cada cas. És per això que sectoritzem la nostra oferta de serveis diferenciades per a pimes, emprenedors i autònoms.

Beneficis protecció de dades:
PERSONALITZACIÓPosem els nostres coneixements i la nostra experiència al servei de les teves necessitats.

FLEXIBILITAT

Les teves necessitats poden ser puntuals o continuades. No existeix cap compromís de permanència.

ANTICIPACIÓ

Dirigim els nostres esforços a l’anticipació dels problemes i de les oportunitats que ofereix l’entorn de gestió de l’empresa, lluny de la improvisació obligada per la pressió del dia a dia. ESTALVI DE COSTOS El teu negoci té l’accés que precisa a coneixements especialitzats, amb un cost molt inferior al que representa una incorporació en plantilla.

VISIÓ EXTERNA I INDEPENDENT

No formar part de l’organització ens permet mantenir la distància adequada per a poder oferir solucions eficaces.

image