Cercar
image

FORN ALEMANY (POLÍGON)

 

Els forns Alemany tal i com els coneixem són el resultat de l’esforç i entrega d’una sèrie de persones que dia rere dia aportant el seu gra de sorra han fet i fan possible el que som a dia d’avui, una empresa familiar dedicada a la producció, venta i distribució de pa, bolleria i pastisseria.

Els nostres inicis daten de l’any 1.970 on un a partir de l’adquisició dels forns artesans del senyor Josep Bou aparegueren els primers establiments de venta de pa ubicats en la població de Santa Margarita de Montbui i a Igualada.

Mica en mica, gràcies a la gran dedicació de tots els treballadors, el que començà com un petit negoci familiar adquirir una dimensió més gran i fruit d’aquest creixement hem pogut especialitzar-nos en l’elaboració d’una àmplia gamma de productes com també servei de cafeteria i càtering.

Les nostres paraules són d’agraïment a totes les persones que han confiat i confien en el nostre producte i ens ajuden cada dia a ser una mica millor, perquè entre tots fem el forn Alemany, a tots vosaltres gràcies.

image