Cercar
image

KINE FISIOTERÀPIA I SALUT

 

Centre de salut on t’oferim diverses disciplines amb un enfoc de tractament integral: Fisioteràpia, Osteopatia, Medicina xinesa & Acupuntura, Psicologia & Coaching, Treball enèrgico-emocional, servei de llevadora i activitats dirigides.Ens ocupem de la salut de tota la família: bebès, infants, adolescents, adults i sèniors.Som especialistes en la dona, t’acompanyem per preparar el teu embaràs i també al llarg de la gestació. Estem amb tu des dels primers moments després del part i fins un postpart més llunyà. Ens ocupem de la salut uroginecològica de la dona a qualsevol edat!

– serveis de fisioteràpia: respiratòria, reeducació uroginecològica, obstètrica, coloproctològica i perineal, reeducació postural, reeducació de l’ATM, fisioteràpia esportiva, massatges relaxants i del món (Ayurveda, medicina xinesa), drenatge limfàtic manual.
– servei de llevadora: acompanyament a la lactància, hàbits de son, alimentació infantil i criança. Curs de preparació al part i educació p/maternal impartit per una fisioterapeuta i una llevadora.A Kine trobaràs activitats dirigides de Hatha ioga, Ioga per a embarassades i mama bebè, Hipopressius, Entrenament funcional i Ioga d’intensitat moderada. Tenen una capacitat màxima de 12 persones per tal d’oferir una atenció personalitzada. Perquè el més important és la teva salut!

image