Anoia Riders

Som Anoia Riders una empresa d’ecomissatgeria localitzada a la ciutat d’Igualada, que oferim els nostres serveis de ciclologística. Traginem tot tipus de mercaderies, documentació, béns i productes; treballant de forma eficient, ràpida, segura i ecològica.

Des d’Anoia Riders creiem fermament en un model de mobilitat sostenible i compromesa amb el medi ambient. Per això oferim serveis d’ecomissatgeria amb la finalitat de difondre i incrementar l’ús de la bicicleta a les ciutats i entorns urbans, com a mitjà de transport, per això assumim el compromís de millorar la qualitat de l’entorn on convivim.

A més, utilitzem la millor tecnologia disponible per garantir la qualitat i augmentar l'eficiència dels nostres serveis; però sobretot per incrementar l’atenció als nostres clients,t’ho posem fàcil per què no t’hagis de preocupar de res. Per això utilitzem LOBO.AT app.

Ens adaptem al conjunt de necessitats dels nostres clients, per donar el millor servei possible. Si esteu interessats en contractar els nostres serveis, no dubteu a preguntar per les nostres tarifes i us en informarem sense cap compromís.

Establiment operatiu
Comanda per WhatsApp
Atenem comandes per correu electrònic
Reparteix domicili

Des d’Anoia Riders, ens sumem a la celebració del dia de Sant Jordi el proper 23 de Juliol, i és per aquest motiu que per ajudar als diferents sectors econòmics afectats per la pandemia del COVID 19, llancem una promoció especial per aquest dia tan assenyalat.

Si tens uns una empresa que es troba dins el gremi de llibreries, floristeries o pastisseries, tots els serveis es cobraran en tarifa econòmica, independentment de les variables d’urgència, pes i volum.

Aprofita aquesta oferta especial per coneixe'ns i provar els nostres serveis d’ecomissatgeria!

+ info a la nostre web : www.anoiariders.cat

Vols aparèixer en el directori?

Emplena la teva fitxa

Si vols modificar alguna dada, no dubtis en contactar a: comerc@aj-igualada.net

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3258
comerc@aj-igualada.net
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram