FORN ALEMANY (PLAÇA DE LA CREU)

Plaça de la Creu, 3
Veure mapa
Com arribar-hi
Categoria: 1.1 ALIMENTACIÓ

Els forns Alemany tal i com els coneixem són el resultat de l’esforç i entrega d’una sèrie de persones que dia rere dia aportant el seu gra de sorra han fet i fan possible el que som a dia d’avui, una empresa familiar dedicada a la producció, venta i distribució de pa, bolleria i pastisseria.

Els nostres inicis daten de l’any 1.970 on un a partir de l’adquisició dels forns artesans del senyor Josep Bou aparegueren els primers establiments de venta de pa ubicats en la població de Santa Margarita de Montbui i a Igualada.

Mica en mica, gràcies a la gran dedicació de tots els treballadors, el que començà com un petit negoci familiar adquirir una dimensió més gran i fruit d’aquest creixement hem pogut especialitzar-nos en l’elaboració d’una àmplia gamma de productes com també servei de cafeteria i càtering.

Les nostres paraules són d’agraïment a totes les persones que han confiat i confien en el nostre producte i ens ajuden cada dia a ser una mica millor, perquè entre tots fem el forn Alemany, a tots vosaltres gràcies.

Vols aparèixer en el directori?

Emplena la teva fitxa

Si vols modificar alguna dada, no dubtis en contactar a: comerc@aj-igualada.net

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3258
comerc@aj-igualada.net
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram