INTIMUM ESTUDI & SHOP

Carrer de Sant Faust, 2
Veure mapa
Com arribar-hi

Estudi d'interiorisme i arquitectura, venda de mobiliari i complements de decoració a Igualada.
Intimum estudi & shop és un estudi d'interiorisme i showroom, espai de creació de projectes i de mostra de complements, format per professionals del disseny i arquitectura.
Realitzem projectes d'interiorisme en habitatges, locals comercials, oficines, restaurants, bars, terrasses, estands i imatge corporativa adaptant-nos a qualsevol espai de disseny.
De principi a fi, ens encarreguem de supervisar cada projecte que realitzem, sent un nou repte creatiu molt especial, per això ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.
Situat entre el barri del Rec i el centre d'Igualada, es troba el nostre showroom, un espai que hem adequat seguint la nostra filosofia de treball i conservant la seva essència i estètica industrial pròpia de la zona.
Mobles, cadires, llums, catifes, taules, complements, objectes de regal, disposem d'una àmplia selecció de peces de diferents fabricants i marques per vestir la teva llar.

Establiment operatiu
Atenem comandes per correu electrònic: Contactar
Botiga online: https://www.intimum.es/
Reparteix domicili

Vols aparèixer en el directori?

Emplena la teva fitxa

Si vols modificar alguna dada, no dubtis en contactar a: comerc@aj-igualada.net

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3258
comerc@aj-igualada.net
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram