Kine fisioteràpia i salut

Centre de salut on t'oferim diverses disciplines amb un enfoc de tractament integral: Fisioteràpia, Osteopatia, Medicina xinesa & Acupuntura, Psicologia & Coaching, Treball enèrgico-emocional, servei de llevadora i activitats dirigides.Ens ocupem de la salut de tota la família: bebès, infants, adolescents, adults i sèniors.Som especialistes en la dona, t'acompanyem per preparar el teu embaràs i també al llarg de la gestació. Estem amb tu des dels primers moments després del part i fins un postpart més llunyà. Ens ocupem de la salut uroginecològica de la dona a qualsevol edat!

- serveis de fisioteràpia: respiratòria, reeducació uroginecològica, obstètrica, coloproctològica i perineal, reeducació postural, reeducació de l'ATM, fisioteràpia esportiva, massatges relaxants i del món (Ayurveda, medicina xinesa), drenatge limfàtic manual.
- servei de llevadora: acompanyament a la lactància, hàbits de son, alimentació infantil i criança. Curs de preparació al part i educació p/maternal impartit per una fisioterapeuta i una llevadora.A Kine trobaràs activitats dirigides de Hatha ioga, Ioga per a embarassades i mama bebè, Hipopressius, Entrenament funcional i Ioga d'intensitat moderada. Tenen una capacitat màxima de 12 persones per tal d'oferir una atenció personalitzada. Perquè el més important és la teva salut!

Establiment operatiu
Comanda per WhatsApp

Vols aparèixer en el directori?

Emplena la teva fitxa

Si vols modificar alguna dada, no dubtis en contactar a: comerc@aj-igualada.net

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3258
comerc@aj-igualada.net
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram