My Sweet Step - Sabateria infantil

Categoria: Infantil

My Sweet Step és una sabateria infantil que neix amb l'objectiu de ser un referent en el sector de l'calçat per a nens. Volem oferir als nostres clients, el calçat infantil de millor qualitat i les últimes novetats, sempre de la mà de les millors marques i especialitzats en els més petits de la casa.

El nostre amor pels nens, per la seva seguretat i benestar, ens fa dia a dia descobrir noves marques, nous models que assegurin la qualitat del seu creixement, amb la importància que té per a això en el desenvolupament dels seus peus, per això un calçat de qualitat i pensat exclusivament per a cada edat, és importantíssim.

En My Sweet Step volem facilitar-te les coses, i volem garantir la teva seguretat, per aquesta raó, fins que no puguem tornar a la normalitat d'abans de l'Covid-19, només estarem operant a través de botiga en línia www.mysweetstep.com i t'enviarem les teves sabates a casa el mateix dia, dins de la conca d'Odena, o màxim en 24 hores, sense despeses d'enviament, i si quan les rebis no t'agraden o el nombre no és correcte, t'enviarem un repartidor a casa perquè et porti el número correcte o retiri el producte no desitjat, sense cap cost ni molèstia per a tu, només hauràs de comunicar-nos-i nosaltres ens encarreguem de tot.

Establiment operatiu
Comanda per WhatsApp
Atenem comandes per correu electrònic
Botiga online
Reparteix domicili

10% de descompte si et registres a la newsletter, i 5% addicional si compres 2 o més parells. NOMÉS en productes no rebaixats prèviament.

Vols aparèixer en el directori?

Emplena la teva fitxa

Si vols modificar alguna dada, no dubtis en contactar a: comerc@aj-igualada.net

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3258
comerc@aj-igualada.net
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram