Singular Restaurant

Categoria: Cafeteria Bar

Som dos joves cuiners, Carles Alcobé i Roger Valls, nascuts a l’Anoia i arrelats al territori. Ens hem format a Catalunya i també fronteres enllà, amb stages a Fundació Alícia, al Celler de Can Roca o a Strasbourg i tenim nodrida experiència en restaurants de reconegut prestigi. Hem decidit que el nostre compromís amb la terra sigui a través de la nostra vocació: la cuina. I la posem al vostre servei.

Apostem i treballem per una cuina innovadora, amb tècniques d’avantguarda però sense oblidar els clàssic de casa nostra. Oferim cuina de mercat, amb producte fresc i cuinat amb il·lusió i creativitat.

La nostra selecció de vins, caves i cerveses té molt en compte la presència de vins elaborats a les principals zones vitivinícoles catalanes. Són vins i escumosos amb personalitat i qualitat, capaços de mostrar els paisatges de les diferents DO i que complementen la nostra oferta gastronòmica.

 

 

 

Vols aparèixer en el directori?

Emplena la teva fitxa

Si vols modificar alguna dada, no dubtis en contactar a: comerc@aj-igualada.net

Ajuntament d’Igualada
Servei de Comerç
Av. Mestre Muntaner, 86
Tel 93 805 04 09 Ext.3258
comerc@aj-igualada.net
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram